Нарешті швидко. iPhone 11 Pro заряджається вдвічі швидше торішніх моделей

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Apple додала своїм смартфонам підтримку швидкої зарядки ще в 2017 році. Однак до нового покоління, яке днями надійшло в продаж, всі iPhone комплектувалися із старим повільним зарядним пристроєм потужністю всього 5 Вт.

Питання жадібності Apple залишимо осторонь, але через те власники одних з найдорожчих смартфонів в світі змушені були миритися з дуже повільним процесом зарядки.

І ось нарешті нові iPhone отримали комплектні 18-ватні ЗП, хоча це і не стосується тих, хто купив або купить iPhone 11.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Фахівці Phone Arena вирішили перевірити швидкість зарядки новинок, порівнявши показники з іншими флагманами ринку. Результати можете бачити нижче.

Отже, iPhone 11 Pro заряджається приблизно вдвічі швидше, ніж будь-який представник минулого покоління смартфонів Apple. При цьому він виступає на рівні Samsung Galaxy S10+ та Google Pixel 3, але сильно програє Galaxy Note10+ і OnePlus 7 Pro, а недорога модель Motorola і зовсім заряджається більш ніж удвічі швидше.

Але все ж можна сказати, що швидкість зарядки нормальна для 2019 року. Шкода лише, що жадібність не дозволила Apple комплектувати такий же ЗП і молодший iPhone 11.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.