Екран Xiaomi Mi Mix Alpha згинається на кут більше 90 градусів!

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Опубліковане вчора зображення Xiaomi Mi Mix Alpha продемонструвало, що пристрій отримає сильно загнутий з боків екран, схожий на той, що встановлений у Vivo Nex 3 і Huawei Mate 30 Pro.

Однак якщо придивитися, то видно, що екран екран загинається значно сильніше. А новий тизер, який опублікувала компанія сьогодні демонструє, що корпусу смартфона майже не видно, якщо поставити його торцем на полицю з книгами. До речі, варто звернути увагу на те, що Xiaomi Mi Mix Alpha потрапив в оточення знаменитих фантастичних творів.

Це вказує на те, що дисплей смартфона буде згинатися не на 88°, як у конкурентів, а на значно більший кут.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім того, в Weibo представники компанії задають таке питання: “чи дійсно 100-відсоткова ефективна площа дисплея — це верхня межа?”. Це явно натякає на те, що екран Xiaomi Mi Mix Alpha, якщо його розгорнути на площину, буде займати більше 100% площі лицьової панелі смартфона.

До речі, виробник підтвердив на останньому зображенні, що смартфон дійсно називається Xiaomi Mi Mix Alpha.

Серія Xiaomi Mi Mix завжди була у виробника концептуальної, в ній вперше був реалізований безрамковий дизайн, так що поява подібного екрана в прийдешньому смартфона здається цілком імовірним.

Згідно ще однієї божевільної теорії, Xiaomi Mi Mix Alpha може бути оснащений екраном, що згинається, проте в це практично не віриться.

Офіційний анонс Xiaomi Mi Mix Alpha та інших пристроїв очікується 24 вересня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.