Дизайн OnePlus 7T підтверджений новим фото

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Добре себе зарекомендований мережевий інформатор Мукул Шарма (Mukul Sharma) на свій сторінці в соціальній мережі Twitter фотографію лицьової панелі смартфона OnePlus 7T.

Фотографія підтверджує, що смартфон OnePlus 7T зберіг фронтальну камеру, вбудовану в краплеподібний виріз у центральній верхній частині екрана, а також екран з досить помітними рамками по всьому периметру.

При цьому раніше розробники з OnePlus офіційно підтвердили, що незважаючи на це екран OnePlus 7T буде підтримувати виведення зображення з частотою 90 Гц, як і його старший брат OnePlus 7T Pro. Аналітики впевнені, що саме OnePlus 7T стане найдешевшим на момент виходу смартфонів, оснащений дисплеєм з частотою 90 Гц.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

OnePlus 7T отримав екран Fluid AMOLED з діагоналлю 6,55 дюйма роздільною здатністю 2400х1080 з вбудованим дактилоскопічним датчиком, однокристальну систему Snapdragon 855 Plus, 8 ГБ оперативної і 128/256 ГБ флеш-пам’яті. В основній камері використовуються датчики роздільною здатністю 48, 16 і 2 Мп. Ємність акумулятора складе 3800 мА·год, підтримується швидка зарядка WARP Charge, яка працює на 20% швидше, ніж в OnePlus 7 Pro.

OnePlus 7T представлять 26 вересня, а 10 жовтня відбудеться ще один анонс.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.