Huawei Mate 30 Pro вміє знімати відеоролики у профессіональних режимах

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

До цього моменту ми знали, що в основній камері Huawei Mate 30 Pro встановлені датчики зображення роздільною здатністю 40, 40, 8 і 3D-модуль (ToF). Камера підтримує запис відеороликів в роздільній здатності 4K, а також уповільнені відеоролики з частотою 7680 к/с.

Тепер з’явилося уточнення, згідно з якою роздільна здатність відео при частоті 7680 до/з складе 720р. Також є можливість записувати відеоролики з частотою 960 к/с в роздільній здатності 1080р. На фронтальну камеру можна буде записувати відеоролики в дозволі 2288х1080 пікселів. Що стосується молодшої моделі, то Huawei Mate 30 зможе записувати уповільнений відеоролики з частотою 960 к/с при роздільній здатності 720р.

В характеристиках камери вказані ультрашидкісна фотозйомка, нічні знімки у високій якості, одночасний запис відеороликів на дві камери, портретний, чорно-білий і професійний режими серед інших, розширений динамічний діапазон, розумні фільтри, можливість сканування документів, динамічні фотографії та інші особливості.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Схоже, Huawei Mate 30 Pro претендує на звання не тільки кращого камерофона, але і смартфона з кращими відеоможливостями.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.