Galaxy M30s — монстр автономності від Samsung

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Хто б ще рік тому міг подумати, що Samsung стане тією компанією, яка активніше багатьох інших оновлює свої смартфони новою версією Android. Це ж стосується і акумуляторів: майже всі свіжі Samsung смартфони лінійки Galaxy A і Galaxy M оснащуються елементами ємністю не менше 4000 мА·год.

Деякі можуть похвалитися акумуляторами ємністю 5000 мА·год. Але на цьому Samsung вирішила не зупинятися і оснастила нову модель ще більш великим елементом живлення.

Galaxy M30s, що дебютував сьогодні в Індії разом з Galaxy M10s, отримав акумулятор ємністю 6000 мА·год! Продажі цього апарату також стартують 29 вересня. Ціна — 195 і 240 доларів в залежності від конфігурації (4 800 або 6 000 грн.).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Порадувати в апараті повинна не тільки автономність. Наприклад, тут э потрійна основна камера з головним датчиком роздыльною здатныстю 48 Мп, а ми знаємо, що всі смартфони з такими датчиками знімають як мінімум дуже непогано. Другий модуль роздільною здатністю 8 Мп поєднаний з надширококутним об’єктивом, а третій— зайвий датчик глибини роздільною здатністю 5 Мп.

Але і це ще не все. У той час як Galaxy M30 оснащується SoC Exynos 7904, нова модель отримала набагато більш продуктивну однокристальну систему Exynos 9611.

З іншого можна відзначити 4 або 6 ГБ ОЗУ, 64 або 128 ГБ флеш-пам’яті, дисплей AMOLED з діагоналлю 6,4 дюйма роздільною здатністю Full HD+, а також швидку зарядку потужністю 15 Вт. Товщина смартфона-8,9 мм, Маса — 188 г. Новинка доступна в білому, чорному і синьо-зеленому кольорах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.