Смартфони Huawei Mate 30 Lite, Mate 30 і Mate 30 Pro скасовані в Європі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Голландський ресурс LetsGoDigital повідомив сенсаційну новину — їм вдалося дізнатися від якогось інформатора в Huawei, що в компанії вирішили не випускати серію флагманських смартфонів Mate 30 в Центральній Європі.

За даними джерела, рішення стосується всієї серії, включаючи моделі Mate 30 Lite, Mate 30 і Mate 30 Pro. Як пояснив інсайдер, в Huawei усвідомили, що випуск дорогого висококласного смартфона без додатків Google практично “марний” в Європі. Згодом LetsGoDigital вдалося отримати підтвердження цієї інформації від ще одного “надійного” джерела.

Ресурс зазначив, що все ще є шанс, що нові моделі Mate з’являться в деяких окремих європейських країнах, але загальне рішення по Європі на основі останніх подій вже прийнято.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нагадаємо, на виставці IFA 2019 в Берліні, голова Huawei Consumer Business Group Річард Ю (Richard Yu) підтвердив, що серія Huawei Mate 30 буде випущена з встановленою Android 10, але без сервісів і додатків Google Mobile Service (GMS), таких як Google Play Store, Gmail і YouTube. Він розповів, що компанія шукає рішення і схиляється до варіанту з установкою додатків Google самими користувачами після покупки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.