Xiaomi показала новий флагман Mi 9 Pro 5G

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Xiaomi продовжує готуватися до великого заходу 24 вересня. Як це вже стало традицією, основну інформацію про свої головні новинки китайський виробник розкриває далеко заздалегідь в численних тизерах.

Так відбувається і зараз. На заході очікується анонс смартфонів Mi 9 Pro 5G і Mi Mix Alpha, раніше відомому за чутками як Mi Mix 4. Xiaomi вже опублікувала в китайській соціальній мережі постер, на якому Mi 9 Pro 5G видно в хорошій якості.

Правда, тільки з заднього боку. Смартфон продемонстрований в білому варіанті корпусу з фактурою, що переливається. Підпис свідчить, що це саме Mi 9 Pro 5G.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також виробник підкреслює, що назва дуже підходить до смартфону і що він отримає “системне поліпшення всіх аспектів”, а не тільки підтримку 5G.

Прямо скажемо, компанія не надто багато розсекретила даним постером, оскільки дизайн збігається з звичайним Mi 9, що дебютував на початку року, а зміни у нього відбулися, скоріше, внутрішні, а не зовнішні.

Йому приписують такі поліпшення, як MIUI 11, швидка бездротова зарядка потужністю 30 Вт, оптична стабилизациа камери, екран 2К, акумулятор ємністю 4000 мА·год.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.