Революційний екран без вирізів: Meizu 17 позує на рендерах

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відомий мережевий інформатор Мукул Шарма (Mukul Sharma) опублікував в Twitter перший рендер перспективної моделі Meizu 17. Правда, що це буде за смартфон, точно поки сказати складно.

Останнім часом чутки що приписували компанії випуск «вбивці флагманів» – доступної моделі на платформі Qualcomm Snapdragon 855 Plus, яка вже сертифікована TENAA під позначенням M928Q . Але в M928Q роздільна здатність основного датчика камери становить всього 16 Мп, в той час роздільна здатність основного датчика камери Meizu 17 – 48 Мп, і, виходячи з цього, Meizu 17 все-таки ближче до Meizu 16s. У такому випадку можна говорити про те, що Meizu 17 стане повноцінним наступником Meizu 16s, але при цьому чомусь збереже камеру 48 Мп, а не перейде на 64-мегапіксельну? Що ж, подивимося на подальші витоку, а зараз розглянемо сам Meizu 17.

Дизайн виконаний в дусі того ж 16s, але верхня і нижня межі дисплея не так виражені, а лівий і правий край загнуті на бічні грані. Тобто апарат отримає дисплей- «водоспад», та до того ж з вбудованим сканером відбитків пальців. Основна камера – потрійна, з чільним датчиком 48 Мп. Спалах – кільцевий. Що стосується роздільної здатності фронтальної камери, то вона становить 20 Мп.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На жаль, інсайдер поки не називаєні вартість смартфона, ні терміни його випуску.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.