Смартфон Xiaomi Mi 9 Lite виявився поліпшеною версією Xiaomi CC9

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зовсім скоро, вже наступного тижня, на території Європи відбудеться запуск смартфона Xiaomi Mi 9 Lite, який повинен стати поліпшеною версією Xiaomi CC9.

Раніше вважалося, що відмінностей між Xiaomi CC9 і Xiaomi Mi 9 Lite не будуть, але вони (вона) є, причому в даному випадку мова йде не про те, як розташовуються логотипи на задній панелі.

Як з’ясувалося, Xiaomi Mi 9 Lite отримав ширококутну камеру з датчиком зображення роздільною здатністю 13 Мп, тоді як у Xiaomi CC9 цей модуль має роздільну здатність 8 Мп. Головний модуль має роздільну здатність 48 Мп, а датчик глибини оснащений 2-мегапіксельним датчиком зображення.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В іншому Xiaomi Mi 9 Lite є просто європейською версією Xiaomi CC9, тобто смартфон отримав екран діагоналлю 6,39 дюйма роздільною здатністю 2340 x 1080 пікселів, фронтальну камеру з роздільною здатністю 32 Мп, однокристальну систему Snapdragon 710, акумулятор ємністю 4030 мА•год з підтримкою технології швидкої зарядки потужністю 18 Вт, модулем NFC і оболонкою MIUI 10 на базі Android 9 Pie.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.