Революційна камера Samsung Galaxy S11 скопіює технологію Deep Fusion у iPhone 11 Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відомий мережевий інформатор під ніком Ice Universe, який часто ділиться ексклюзивною інформацією про новинки мобільної індустрії, торкнувся теми Функції Deep Fusion в новому смартфоні iPhone 11 Pro.

Нагадаємо, після виходу смартфона Apple обіцяє випустити оновлення, яке додасть нову технологію обробки зображення Deep Fusion. Остання використовує машинне навчання для обробки знімків, оптимізації текстур, зменшення шумів і поліпшення загальної якості знімків. Сутність технології полягає в тому, що ще до того, як ви натиснете на кнопку затвора, камера вже зробить чотири знімки. Після цього будуть зроблені ще чотири фотографії. Потім кращі моменти з усіх знімків будуть об’єднані в одну фотографію максимально можливої якості.

Так ось, згідно інсайдерської інформації, Samsung також працює над аналогічний функцією, яка буде використовувати нейронний процесор при створенні фотографій і відеороликів. Ця технологія буде реалізована у флагманському смартфоні Samsung Galaxy S11.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Раніше те ж джерело заявило, в камері смартфона Samsung Galaxy S11 розробники реалізують щось дійсно революційне, а також порекомендував пропустити Galaxy Note 10.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.