На Samsung Galaxy Note 10 тепер можна грати в комп’ютерні ігри

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Samsung запустила бета-версію ігрового сервісу PlayGalaxy Link для США і Південної Кореї. Сервіс був анонсований одночасно з флагманськими смартфонами Galaxy Note 10 і Note 10+. на початку серпня і поки працює тільки з ними.

Ігровий сервіс має незабаром з’явитися в інших регіонах і на інших моделях смартфонів Galaxy. Він дозволяє транслювати ігри з ПК на смартфон і грати на ньому через локальну мережу Wi-Fi або стільниковий 4G/5G. Фактично, це альтернатива Samsung для Nvidia GameStream і Steam Link.

Для гри потрібен який-небудь контролер, наприклад, що підключається по Bluetooth. На крайній випадок можна скористатися екранним управлінням, але це буде не дуже зручно. Підтримується також бездротовий контролер Xbox.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Додаток PlayGalaxy Link встановлюється на комп’ютер Windows 10. В принципі встановити його можна і за межами США з Кореєю, але толку від нього буде мало без програми-компаньйона на смартфоні. ПК повинен мати такі мінімальні характеристики: відеокарта Nvidia GTX 1060 або AMD Radeon 550, процесор Intel Core i5, 8 ГБ оперативної пам’яті, також потрібен гігабітний роутер.

Сервіс покладається на технології Parsec, що володіє власним стрімінговим додатком під Android, яке працює не тільки на смартфонах серії Galaxy Note10.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.