Перші фотографії Xiaomi Mi Mix Alpha

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Мережевий інформатор Ice Universe, який добре зарекомендував себе і першим розповів про екрани-водоспади, опублікував фотографії лицьової панелі нового смартфона Xiaomi.

Йдеться про Xiaomi Mi Mix 4, який може отримати назву Xiaomi Mi Mix Alpha. Судячи з цих фотографій, дисплей буде трохи загнутий з боків, але явно не на прямий кут, так що говорити про екрани-водоспади в даному випадку начебто не варто. Хоча цей же інсайдер наполягає на те, що смартфон отримає саме такий дисплей.

Втім, Xiaomi Mi Mix 4 все ще може отримати дисплей з частотою оновлення 90 Гц, так як це теж є одним з набирають популярність трендів. Аналітики вважають, що через пару років виробники відмовляться від 60-герцевих екранів у своїх флагманських смартфонах.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Видно, що смартфон позбавлений вирізів і отворів під фронтальну камеру, яка у Xiaomi Mi Mix Alpha повинна бути висувний.

Інший Інсайдер Мукул Шарма (Mukul Sharma) стверджує, що ці фотографії лицьової панелі Xiaomi Mi Mix Alpha з’явилися в мережі досить давно, але залишалися непоміченими до сьогоднішнього моменту.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.