За лічені години до анонсу нових iPhone стало відомо про скасування низки очікуваних функцій

Самий відомий аналітик по продукції Apple Мін-Чі Куо (Ming-Chi Kuo) розіслав інвесторам лист з викладенням своїх очікувань щодо лінійки Apple iPhone 2019, яка буде представлена вже сьогодні ввечері.

Багато чого з того, що передбачає Мінг-Чі Куо, ми вже чули, але в його заяві є і нові моменти. Перш за все, аналітик впевнений, що ніякої підтримки стилуса Apple Pencil в нових смартфонах не буде. Все це були лише припущення фанатів.

Крім того, всі нові iPhone збережуть роз’єм Lightning і не отримають роз’єм USB-C, як стверджували чутки. Старші моделі з екранами OLED діагоналлю 5,8 та 6,5 дюйма отримають комплектний блок живлення потужністю 18 Вт з роз’ємом USB-C. Молодша модель з РК-екраном діагоналлю 6,1 дюйма буде оснащена 5-ватним блоком живлення з роз’ємом USB-A.

Аналітик вважає, що нові iPhone не отримають двосторонню бездротову зарядку, так як ефективність зарядки не відповідає високим вимогам Apple. Марк Гурман (Mark Gurman) з Bloomberg підтримав Куо в тому, що функція двосторонньої зарядки для нових iPhone була скасована. У всій лінійці очікується поява нових кольорів.

Куо каже, що поставки нових моделей iPhone скоротяться на 5-10% в порівнянні з минулим роком через відсутність інновацій. Проте, загальні поставки iPhone в 2019 році можуть досягти 180 мільйонів одиниць завдяки попиту, викликаному зниженням цін на застарілі моделі iPhone.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.