Categories: Смартфони

Xiaomi запускає в продаж чотири нових смартфона, в тому числі Redmi Note 8

Share

Сьогодні стало відомо про те, що даний виробник електроніки запускає в продаж чотири нових приголомшливих смартфона, в тому числі такий привабливий апарат, як Redmi Note 8. Всі ці телефони вже пройшли сертифікацію для продажу на міжнародному ринку, тобто в Європі. На практиці це означає, що тепер старту їх продажів вже зовсім нічого не заважає. Мова в першу чергу йде про таких крутих смартфонах, як Redmi 8 і Redmi 8A, коштувати які будуть не більше $ 120, якщо говорити про їх ціннику в Китаї. Ці мобільні пристрої початкового рівня абсолютно точно опиняться представлені на міжнародному ринку, що зробить їх вкрай привабливими в усіх відношеннях. Двома іншими телефонами, які надійдуть у продаж в Європі, виявляться такі моделі, як M1904F3BG і M1908C3JG / M1908C3JH, під якими ховаються телефони Xiaomi CC9 і Redmi Note 8. У випадку з останнім йдеться про одразу двох його версіях.

Чим модифікації Redmi Note 8 будуть відрізнятися один від одного, крім пам’яті, поки що точно невідомо. Не можна не помітити, що запускати в продаж на міжнародному ринку модель цього бюджетника з приставкою Pro компанія Xiaomi поки що не планує. Очікується, що всі чотири даних телефону з досить доступним цінником анонсують вже в найближчі кілька тижнів, швидше за все, до кінця вересня. За рахунок цього всі бажаючі зможуть їх собі купити вже в кінці цього місяця, або ж в першій половині жовтня, в залежності від конкретної моделі і регіону. На телефони «з коробки» виявиться встановлена ​​прошивка MIUI 10, заснована на Android 9 Pie.

За якими цінами смартфони Xiaomi CC9, Redmi Note 8, Redmi 8 і Redmi 8A будуть продаватися на глобальному ринку – невідомо, однак, як це завжди буває, швидше за все цінник виявиться на 30 – 50% вище, ніж в Китаї, тобто покупців з Європи та інших регіонів світу попросять сильно переплатити в порівнянні з тим, за якими розцінками ці мобільні пристрої продаються на території Китаї, тобто на домашньому ринку бренду. Втім, навіть не дивлячись на таку різницю в цінах, новинки все одно обіцяють стати вкрай популярними і затребуваними, адже їх технічне оснащення виявиться вкрай просунутим.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Збитки від шахраїв значно зросли: найпопулярніші схеми з платіжними картками

    Кількість незаконних дій з платіжними картками, за якими були понесені збитки, протягом 2023 року в…

    30.04.2024

    Чому WhatsApp досі зручніше та безпечніше Telegram

    Якщо попросити пошуковик порівняти WhatsApp і Telegram, то він видасть кілька сотень матеріалів, у кожному…

    30.04.2024

    Дешевше та якісніше: DJI представила крихітний дрон Mini 4K

    Міні-дрон важить всього 249 грамів і має складний дизайн, завдяки чому його можна з легкістю…

    30.04.2024

    Що робити, якщо вам постійно бракує пам’яті у смартфоні

    Навряд чи сьогодні знайдеться хоча б один користувач Android, який ніколи не стикався з нестачею…

    30.04.2024

    Xiaomi Redmi Note 13 Pro: Все ще топ за свої гроші

    Доброго часу, дорогі читачі. Сьогодні ми поговоримо про смартфон Xiaomi Redmi Note 13 Pro –…

    30.04.2024

    iPhone 16: витік розкриває розміри екрану та дизайн камери

    iPhone відкидає свою тінь уперед: незважаючи на те, що презентація відбудеться лише у вересні, на…

    30.04.2024