Характеристики Xiaomi Mi Mix 4 витекли в Мережу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Перевірений китайський інсайдер опублікував характеристики нового смартфона лінійки Xiaomi Mi Mix, який поки що проходить під робочою назвою Xiaomi Mi Mix 4, але в підсумку може називатися інакше.

Витік підтверджує, що смартфон буде оснащений екраном-водоспадом, який також скоро з’явиться В Vivo Nex 3 і лінійці Huawei Mate 30. Крім того, було також підтверджено, що дисплей телефону матиме частоту оновлення 90 Гц.

Що стосується камери, то головний модуль буде оснащений датчиком зображення Samsung роздільною здатністю 108 Мп. Фронтальна камера буде розміщена в висувному модулі, який дозволить зробити верхню рамку дисплея максимально вузькою і зберегти форм-фактор моноблока, відмовившись від конструкції слайдера.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Примітно те, що Xiaomi Mi Mix 4, якщо вірити інсайдеру, повинен отримати підтримку швидкої зарядки потужністю 40 Вт. Нагадаємо, сьогодні Xiaomi представила найшвидшу технологію бездротової зарядки Xiaomi Mi Charge Turbo, потужність якої складає 30 Вт, а також підтвердила, що відділ досліджень і розробок вже тестує 40-ватну версію технології Xiaomi Mi Charge Turbo.

Також в оснащення увійдуть однокристальна система Qualcomm Snapdragon 855 Plus, модем 5G, до 12 ГБ оперативної і до 1 ТБ флеш-пам’яті.

Смартфон представлять 24 вересня, він точно не буде слайдером.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.