Xiaomi представила найшвидшу технологію бездротової зарядки Xiaomi Mi Charge Turbo

Сьогодні в Китаї проходить прес-конференція Xiaomi, на якій буде представлена нова технологія бездротової зарядки Xiaomi Mi Charge Turbo для смартфонів і інших мобільних пристроїв.

У даний момент подробиць поки немає, але інсайдери висловлюють припущення, що при використанні цієї технології потужність бездротової зарядки може скласти 30 чи навіть 50 Вт.

В ході відкриття прес-конференції представники компанії підтвердили, що за останні три роки Xiaomi інвестувала в напрям досліджень і розробок понад 1,5 мільярда доларів.

Крім того, було оголошено, що в лабораторних умовах Xiaomi досягла позначки 100 Вт при використанні швидкої провідної зарядки.

Xiaomi представила технологію швидкої бездротової зарядки Xiaomi Mi Charge Turbo, потужність якої складає 30 Вт. Дана технологія дозволяє повністю зарядити акумулятор ємністю 4000 мА•год за 69 хвилин, а за 25 хвилин поповнити його заряд від 0 до 50%.

Виробник підтвердив, що швидка бездротова зарядка буде працювати і при зарядці аксесуарів від смартфона з підтримкою Xiaomi Mi Charge Turbo.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.