Смартфони на новій платформі Snapdragon 7 Series 5G з’являться в найближчі місяці, перші моделі — у Realme і Redmi

Qualcomm анонсувала однокристальні платформи Snapdragon 7 Series 5G і Snapdragon 6 Series 5g вчора. Вчора ж повідомлялося, що смартфони на їх базі з’являться на початку 2020 року. Однак за новими даними готові пристрої на нових SoC вийдуть раніше — вже протягом місяця-двох.

Судячи з усього, саме ці платформи мали на увазі виробники смартфонів, коли кілька місяців тому почали масово пророкувати бюджетні моделі з підтримкою 5G. Як повідомив інсайдер в Twitter, самий перший такий смартфон (на базі Snapdragon 7 Series 5G) випустить Realme, і він вийде вже через місяць.

Слова інсайдера підтверджуються вчорашнім переліком партнерів Qualcomm, зацікавлених в Snapdragon 7 Series 5G і Snapdragon 6 Series 5G для своїх смартфонів. Крім Oppo, Vivo, Motorola, HMD Global і LG в нього увійшли Realme і Redmi. Realme, зрозуміло, готує якусь нову модель на Snapdragon 7 Series 5G, ну а у Redmi на базі цієї ж SoC може бути побудований перспективний флагман Redmi K30 — його сьогодні офіційно анонсував глава бренду Лю Вейбинг (Lu Weibing). Анонс Redmi K30 також очікується приблизно протягом місяця.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.