OnePlus 7T з 8 ГБ ОЗП і Android 10 показав можливості в тестах

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В базі даних популярного тестового додатку Geekbench з’явився смартфон з модельним номером EXSS8865 HD1900, під яким, як стверджують інсайдери, ховається OnePlus 7T.

OnePlus 7T оснащений однокристальною системою Snapdragon 855 Plus і 8 ГБ оперативної пам’яті, а в якості операційної системи виступає випущена тільки вчора Android 10. В одноядерному тесті Geekbench телефон набрав 3983 бали, а в багатоядерному тестуванні результат склав 10967. Це помітно менше, ніж у наступника iPhone XRe, хоча порівнювати результати тестування смартфонів з iOS і Android не зовсім коректно.

Минулого тижня ми дізналися, що OnePlus 7T, повинен бути оснащений екраном Super AMOLED з діагоналлю 6,55 дюйма роздільною здатністю 2K з вирізом під фронтальну камеру. Екран матиме частоту оновлення 90 Гц. Обсяг флеш-пам’яті складе 128 або 256 ГБ. В основній камері будуть встановлені датчики зображення роздільною здатністю 48, 16 і 12 Мп. Смартфон зможе записувати 10-секундні відеоролики при частоті 960 к/с. Звичайно ж, буде присутній і режим Nightscape для нічної зйомки. Відеоролики можна буде записувати на ширококутну камеру. Фронтальна камера буде оснащена 16-мегапіксельним датчиком зображення.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ємність акумулятора складе 3800 мА·год. OnePlus 7T буде поставлятися в двох колірних варіантах: Frosted Silver і Haze Blue.

Презентація очікується 26 вересня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.