Categories: Смартфони

Величезні рендери і відео розкривають дизайн Huawei Mate 30 Pro

Share
Час читання: 2 хв.

Відомий ресурс, який регулярно публікує рендери перспективних смартфонів, близькі до оригінальних, виклав у Мережу порцію зображень Huawei Mate 30 Pro в дуже гарній якості. На них легко розглянути всі деталі найцікавішого флагмана цього місяця.

Особливість тильної панелі смартфона — основна камера з чотирма датчиками в круглому виступі. Цей виступ збільшує товщину корпусу на 1 мм – до 9,7 мм, у той час як в інших частинах корпусу вона становить 8,7 мм. Довжина і ширина смартфона, відповідно, 158,1 і 73,6 мм.

Huawei Mate 30 Pro, як повідомляється, в цілому повторює конструкцію попередника Mate 20 Pro — із застосуванням скла і металу. Але є і нововведення. Наприклад, механічна клавіша регулювання гучності відсутня — є тільки клавіша включення на правій грані. Екран-“водоспад” — це всього лише чергова назва матриці, загнутої на бічних гранях. Саме такий дисплей отримав Mate 30 Pro. У зв’язку з такою особливістю точний розмір його діагоналі вказати складно, але приблизно він становить 6,6 дюйма.

На нижній грані пристрою знаходиться висувний лоток для карт SIM, порт USB-C, мікрофон і гучномовець, на верхній – ще один мікрофон і ІЧ-випромінювач.

За чутками, Huawei Mate 30 Pro побудований на однокристальній платформі Kirin 990, оснащений акумулятором ємністю 4500 мА·год і підтримує бездротову зарядку потужністю 25 Вт, а також провідну потужністю 55 Вт.

Основні датчики зображення основної камери моделі, за попередніми даними, мають роздільну златність у 40 Мп. З першим з’єднаний звичайний об’єктив з діафрагмою F/1,4-F/1,6, з другим – надширококутний об’єктив з кутом огляду 120°. Третій модуль – з датчиком роздільною здатністю 8 Мп і телеоб’єктивом, що забезпечує п’ятикратний зум. Ну а четвертий модуль – камера ToF. На рендерах добре видно, що у фронтальній камері моделі, крім ряду додаткових елементів, встановлено три датчика.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Андрій Харитоненко

Опублікував
Андрій Харитоненко
  • Останні записи

    Три місця, де не можна залишати флешку, щоб уникнути її поломки

    USB-флеш-накопичувачі користуються величезною популярністю серед власників комп'ютерів, і це не дивно, адже такі пристрої дуже…

    28.06.2024

    “Vodafone” готує важливе нововведення для своїх абонентів

    Компанія «Vodafone» готується до важливих змін, які вплинуть на багатьох абонентів. Ці зміни пов’язані з…

    28.06.2024

    Нове оновлення вбиває комп’ютери з Windows 11

    Компанія Microsoft випустила нове оновлення для операційної системи Windows 11, яке виявилося проблемним. Якщо ви…

    28.06.2024

    Нова watchOS 11 припиняє підтримку рекордної кількості моделей Apple Watch

    Важливою новиною є те, що компанія Apple готується до випуску нової версії своєї операційної системи…

    28.06.2024

    “Дія” отримала нові функції: керування медичними даними тепер онлайн

    Кабінет Міністрів України ухвалив рішення про розширення функціоналу мобільного додатку "Дія", що надасть громадянам доступ…

    28.06.2024

    Windows 10 отримає ще п’ять років підтримки та оновлень

    Компанія Acros Security, яка розробила сервіс мікропатчів 0Patch для підвищення безпеки програмного забезпечення, повідомила гарну…

    28.06.2024