Величезні рендери і відео розкривають дизайн Huawei Mate 30 Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відомий ресурс, який регулярно публікує рендери перспективних смартфонів, близькі до оригінальних, виклав у Мережу порцію зображень Huawei Mate 30 Pro в дуже гарній якості. На них легко розглянути всі деталі найцікавішого флагмана цього місяця.

Особливість тильної панелі смартфона — основна камера з чотирма датчиками в круглому виступі. Цей виступ збільшує товщину корпусу на 1 мм – до 9,7 мм, у той час як в інших частинах корпусу вона становить 8,7 мм. Довжина і ширина смартфона, відповідно, 158,1 і 73,6 мм.

Huawei Mate 30 Pro, як повідомляється, в цілому повторює конструкцію попередника Mate 20 Pro — із застосуванням скла і металу. Але є і нововведення. Наприклад, механічна клавіша регулювання гучності відсутня — є тільки клавіша включення на правій грані. Екран-“водоспад” — це всього лише чергова назва матриці, загнутої на бічних гранях. Саме такий дисплей отримав Mate 30 Pro. У зв’язку з такою особливістю точний розмір його діагоналі вказати складно, але приблизно він становить 6,6 дюйма.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На нижній грані пристрою знаходиться висувний лоток для карт SIM, порт USB-C, мікрофон і гучномовець, на верхній – ще один мікрофон і ІЧ-випромінювач.

За чутками, Huawei Mate 30 Pro побудований на однокристальній платформі Kirin 990, оснащений акумулятором ємністю 4500 мА·год і підтримує бездротову зарядку потужністю 25 Вт, а також провідну потужністю 55 Вт.

Основні датчики зображення основної камери моделі, за попередніми даними, мають роздільну златність у 40 Мп. З першим з’єднаний звичайний об’єктив з діафрагмою F/1,4-F/1,6, з другим – надширококутний об’єктив з кутом огляду 120°. Третій модуль – з датчиком роздільною здатністю 8 Мп і телеоб’єктивом, що забезпечує п’ятикратний зум. Ну а четвертий модуль – камера ToF. На рендерах добре видно, що у фронтальній камері моделі, крім ряду додаткових елементів, встановлено три датчика.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.