Бюджетний флагман Samsung Galaxy A90 5G представлений офіційно

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У вихідні з’явилося багато нових подробиць про смартфон Samsung Galaxy A90 5G – все вказувало на те, що новинку дуже скоро представлять офіційно. Все так і сталося: сьогодні Samsung повністю розсекретила цю модель.

Samsung Galaxy A90 5G орієнтований на молодіжну аудиторію, при цьому досить вимогливу: при флагманських характеристиках він повинен бути дешевше Galaxy S10 і вже тим більше дешевше Galaxy Note 10. Завтра пристрій надійде в продаж на домашньому ринку в Південній Кореї, але вартість не повідомляється. Відзначається лише, що на різних ринках вона буде різною.

Samsung Galaxy A90 5G побудований на однокристальній платформі Qualcomm Snapdragon 855 і має варіанти з 6 і 8 ГБ оперативної пам’яті. Обсяг флеш-пам’яті — 128 ГБ, установка карт пам’яті підтримується.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Дисплей SuperAMOLED Infinity-U характеризується діагоналлю 6,7 дюйма і роздільною здатністю 2400х1080 пікселів, сканер відбитків пальців інтегрований в дисплей. Основна камера представлена трьома датчиками. Роздільна здатність основного – 48 Мп, він з’єднаний з об’єктивом F/2,0. Другий модуль представлений датчиком роздільною здатністю 8 Мп і надширококутним об’єктивом з кутом огляду 123° і діафрагмою F/2,2. Третій модуль з датчиком роздільною здатністю 5 Мп використовується для аналізу глибини сцени. У цій камері є система стабілізації Super Steady. У фронтальній камері застосований датчик роздільною здатністю 32 Мп і об’єктив з діафрагмою F/2,0.

Ємність акумуляторної батареї склала 4500 мА·год, підтримується і швидка зарядка потужністю 25 Вт. Габарити і маса смартфона – 164,8 х 76,4 х 8,4 мм і 296 грамів.

Потрібно відзначити, що Galaxy A90 5G став першим смартфоном лінійки Galaxy A з підтримкою Samsung DeX, і в цьому є сенс, так як Snapdragon 855 забезпечує достатню продуктивність для роботи зі смартфоном як з ПК.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.