Samsung Galaxy A90 5G показали в Мережі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В Мережі опублікували постер з новим флагманом бюджетної лінійки від Samsung. Смартфон буде без несподіванок: каплевидний виріз, потрійна камера, 5G модем. Користувачам вдалося сфотографувати коробку від телефону і уточнити характеристики новинки.

На постері видно, що новинка буде оснащена потрійною камерою зі спалахом, традиционнной “краплею” вгорі безрамкового екрану, а судячи з маркування, всередині гаджета буде 5G модем. Виробник поки не оголосив офіційну дату релізу, але зазвичай постери та інші подробиці про новинки дозовано зливають в Мережу безпосередньо перед прем’єрою.

Експертам вдалося дізнатися про новинку більше. Їм попалися фотографії коробки ще не представленого публіці телефону. Судячи з характеристик, Samsung Galaxy A90 5G отримає потрійну камеру з роздільною здатністю у 48, 5 і 8 мегапікселів, об’єднану в єдиний модуль, а також фронтальну селфі-камеру роздільною здатністю в 32 мегапікселі, що дуже непогано для бюджетної моделі, нехай навіть і флагмана.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Апарат також отримав екран SuperAMOLED діагоналлю 6,7 дюйма роздільною здатністю Full HD+. Під капотом у нього встановлений восьмиядерний CPU.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.