Опубліковані характеристики смартфона Moto G8 Play

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Лінійці смартфонів Moto G7 була випущена в лютому цього року, тепер же до виходу готуються смартфони Moto G8. Інформація про характеристики Moto G8 Play була опублікована на форумі XDA Developers.

Смартфон Moto G8 Play матиме дисплей зі співвідношенням сторін 19:9, роздільна здатність якого складе HD+. Федеральна комісія зі зв’язку США вже опублікувала схематичне зображення, на якому вказана діагональ 169 мм, що відповідає 6,65. Однак не варто забувати про рамках екрану, так що фактична діагональ дисплея буде менше.

Цей ескіз підтверджує, що Moto G8 Play оснащений одинарної основною камерою, яка розташована в лівому верхньому кутку задньої панелі. Дактилоскопічного датчика на картинці немає, але, швидше за все, він також буде розташований на задній панелі смартфона.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

XDA Developers стверджує, що Moto G8 Play буде побудований на базі однокристальної системи Helio P60 або Helio P70. Користувачам запропонують версії, оснащені 3/32 і 4/64 ГБ пам’яті. Ємність акумулятора новинки складе 4000 мА•год.

Moto G8 Play отримає NFC, два слоти для SIM-карт і буде пропонуватися в двох кольорах — Iron і Cosmo.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.