Redmi Note 8 Pro не поступається по продуктивності Samsung Galaxy Note 9 і Huawei Mate 20

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Коли представники Redmi опублікували дані продуктивності Redmi Note 8 Pro в AnTuTu, багато користувачів почали сумніватися в їх достовірності: аж надто хорошим здавався результат близько 300 000 балів для моделі ціною близько $200 (5 тисяч грн.). Сьогодні Redmi Note 8 Pro вийшов офіційно, і в Мережі з’явилися результати незалежного тестування смартфона в AnTuTu. Що вони демонструють?

Як виявилося, результат практично повністю повторив офіційний: смартфон набрав в AnTuTu 283 000 балів. Таким чином, можна говорити, що це значення – не просто одиничний “рекламний” результат, а цілком реальний. Досить порівняти його з результатами інших смартфонів, і стає зрозуміло, що Redmi Note 8 Pro ціною у 5 000 грн. не поступається по продуктивності повноцінним торішнім флагманам. Наприклад, у Samsung Galaxy Note 9 на Snapdragon 845 приблизно 283 500 балів, а у Huawei Mate 20 на Kirin 980 – близько 286 500 балів.

Загалом, в MediaTek не лукавили, називаючи платформу Helio G90T, на базі якої і побудований Redmi Note 8 Pro, ігровий. На тлі таких результатів і інші виробники можуть перейти на цю однокристальну платформу, адже вона дозволяє створювати недорогі, і при цьому досить потужні смартфони.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.