Фотогалерея дня: складаний смартфон Samsung Galaxy Fold 2

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ресурс Letsgodigital, використовуючи опубліковані ескізи з патентів Samsung, створив тривимірну модель можливого наступника смартфона Samsung Galaxy Fold, який вже знаходиться в розробці.

Всього виробником було опубліковано три патенту, в одному з яких шарнір розташований горизонтально, а не вертикально, тому в складеному стані ви отримуєте більш короткий, але при цьому широкий смартфон. Рендери саме цієї моделі і представлені в даній новині.

Зареєстровані компанією Samsung Electronics патенти були опубліковані 26 серпня 2019 в базах даних Відомства інтелектуальної власності Європейського союзу та Світового відомства інтелектуальної власності. Всі три патенти були подані тільки 14 серпня 2019 року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Два інших смартфона дуже нагадують Samsung Galaxy Fold, головна відмінність між ними полягає в місці розташування фронтальної камери, що знаходиться в правому верхньому кутах відповідно.

У смартфона, який складається вертикально, фронтальна камера розташована точно в центральній верхній частині екрана. Основна камера включає три датчика зображення.

Залишається дочекатися анонсу, щоб дізнатися, який з цих дизайнів Samsung вибрала для свого наступного складного смартфона.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.