Redmi Note 8 представлений офіційно

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У цей час в Китаї проходить офіційний захід Redmi, на якому анонсують нові пристрої. І одне ж повністю представлено офіційно – це Redmi Note 8.

Смартфон став помітно краще в порівнянні з попередником, якщо оцінювати в першу чергу камери: замість двох датчиків тепер чотири. Але, приміром, однокристальна платформа лише еволюціонувала: якщо в Redmi Note 7 використовується Snapdragon 660, то Redmi Note 8 отримав Snapdragon 665. Найголовніших поліпшень тут два: Snapdragon 665 випускається за нормами техпроцесу 11 нм, замість 14 нм у Snapdragon 660. Другий момент: в Snapdragon 665 застосовується GPU Adreno 610 замість Adreno 512 в Snapdragon 660.

Діагональ екрану склала 6,3 дюйма, у верхній частині – каплевидний виріз, в якому розміщена фронтальна камера з 13-мегапіксельним датчиком. Дисплей займає 90% площі фронтальної панелі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Основна камера представлена чотирма датчиками. роздільна здатність основного – як і раніше 48 Мп.

Другий датчик роздільною здатністю 8 Мп з’єднаний з надширококутним об’єктивом з кутом огляду 120°, третій і четвертий датчики мають однакову роздільну здатність 2 Мп – один використовується для макрозйомки, другий – для аналізу глибини сцени. В цілому, схема основної камери повторює таку В Honor 20.

Ємність акумуляторної батареї склала 4000 мА·год, підтримується і швидка зарядка — потужністю 18 Вт.

У Redmi не втрималися, щоб не порівняти Note 8 зі смартфоном “друзів” – Honor 9X. У того теж акумулятор ємністю 4000 мА·год, але потужність зарядки майже в два рази нижче.

У конфігурації Redmi Note 8 також порт USB-C, інфрачервоний випромінювач і стандартний роз’єм для навушників.

Окремо сказали про гучномовці-це якісно новий елемент зі збільшеною на 40% гучністю в порівнянні з гучномовцем Redmi Note 7.

У компанії навіть провели незвичайний тест-спробували погасити полум’я свічки за допомогою гучномовця. Вийшло.

І фронтальна, і тильна панелі корпусу пристрою оформлені склом, а кути посилені для додання додаткової міцності.

Redmi оголосила вартість Note 8. Базовий варіант з 4 ГБ оперативної пам’яті і 64 ГБ флеш-пам’яті оцінений в $140 (3 500 грн.).

Версії з 6 ГБ оперативної пам’яті і 64 ГБ флеш-пам’яті, а також з 6 ГБ ОЗУ і 128 ГБ флеш-пам’яті коштують, відповідно, $170 до $195 (4 300 – 5 000 грн.).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.