Опубліковані якісні фотографії Google Pixel 4

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У мессенджері Telegram один з користувачів анонімно опублікував «живі» фотографії майбутнього флагмана компанії Google – Pixel 4 або Pixel 4 XL. Можливо, це був один із співробітників Google або оператора Sprint, так як на зображенні видно, що апарат підключений до мобільної мережі цього американського оператора.

Дизайн відповідає раніше викладеним в інтернет рендерам  і відео. Задня кришка виконана з чорного глянсового скла – компанія відмовилася від звичного поділу панелі на дві ділянки. У верхньому лівому кутку в квадратному блоці розташувалася основна подвійна камера з сенсором на 12 Мп і телеоб’єктивом на 16 Мп. Під двома сенсорами – спалах.

Кнопка живлення на правій грані традиційно для лінійки Pixel виконана в кольорі, відрізняється від забарвлення корпусу. У даному варіанті вона біла. Під нею – гойдалка регулювання гучності.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Дисплей апарата не повністю безрамковий – у верхній частині передньої панелі масивна рамка, в якій розташувалася фронтальна камера і безліч сенсорів Project Soli для розпізнавання обличчя власника смартфона і відстеження жестів рук: дані функції Google вже встигла офіційно анонсувати. Ультратонке «підборіддя» також підтверджене.

Видно, що гаджет працює на Android 10 і знаходиться в режимі налаштування. На задньому фоні – нові фірмові шпалери Pixel, прем’єра яких, імовірно, відбудеться разом з презентацією самого смартфона.

Презентація Google Pixel 4 і Pixel 4XL очікується  в жовтні поточного року в рамках заходу Made by Google. Раніше характеристиками пристроїв поділилося видання 9to5Google, пославшись на надійне джерело.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.