Анонсована оболонка Flyme 8: розповідаємо про головні нововведення

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Майже 500 днів компанія Meizu не могла випустити прошивку Flyme 8. За цей час розробники оновили Flyme 7 і додали в неї масу нових функцій. Але випускати нову версію оболонки все ж колись треба, і сталося це сьогодні, 28 серпня.

З фішок програмного забезпечення можна виділити темну тему, режим нічної зйомки технологію штучного інтелекту OneMind для підвищення роботи системи, а також оновлений дизайн і нові мелодії дзвінків. До слова, технологія OneMind 3.5 в Flyme 8 стала працювати на 37% ефективніше, ніж в минулій версії ПЗ.

Іконки додатків відрізняються строгим дизайном. Правда, поки що незрозуміло, як йтимуть справи з піктограмами завантажених програм. Компанія також заявляє, що були перероблені анімації, доданий режим Small Window Mode 2.0, а ігровий режим оновлений до версії v4.0.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З іншого виділимо появу стікерів доповненої реальності і голосового помічника Aicy. На жаль, про те, чи буде він підтримувати хоча б англійську мову, не кажучи про українською або російською, поки що не повідомляється.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.