Живі фото і відео Huawei Mate 30 демонструють несподіваний дизайн

Нещодавно ми опублікували якісний рендер Huawei Mate 30 Pro, як в Мережі були помічені реальні фотографії Huawei Mate 30, а можливо, і самого Huawei Mate 30 Pro. Давайте спробуємо розібратися в ситуації.

Ми вже поступово почали звикати з думкою про те, що Huawei Mate 30 і Huawei Mate 30 Pro отримають камеру, встановлену в цілий блок у верхній частині задньої панелі. На це вказували вчорашні і сьогоднішні якісні рендери, а також живі фотографії чохлів.

Однак що ми бачимо на реальних фотографіях? Смартфон дійсно отримав чотиримодульну камеру, проте вона поміщена в прямокутний блок, всередині якого знайшлося місце і для спалаху. Іншими словами, задня панель виглядає зовсім інакше.

Можна було б припустити, що на фотографіях зображений Huawei Mate 30 Pro, тоді як рендери дійсно демонстрували молодшу модель Huawei Mate 30. Але навряд чи виробник настільки б розділив Huawei Mate 30 і Huawei Mate 30 Pro в плані дизайну. Та й лицьова частина натякає на те, що на фотографіях все ж модель Huawei Mate 30 Pro, в якій має бути виріз над екраном більшого розміру, ніж у Huawei Mate 30.

Ми продовжимо стежити за тим, як розгортаються події, і буде тримати вас в курсі. Офіційний анонс Huawei Mate 30 і Huawei Mate 30 Pro очікується 6 вересня.

Відеоролик за участю цього смартфона.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.