В мережі показали iPhone 11 в працюючому стані (відео)

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Слідом за фотографією нових смарт-годинників Apple Watch Series 5 в мережі з’явилося відео з демонстрацією робочого iPhone 11. Реальний варіант смартфона багато в чому схожий з макетами , що були зроблені за вкраденими з Foxconn прототипам і кресленнями, але деякі відмінності в дизайні все ж присутні.

Спереду, як і очікувалося, новий iPhone повністю повторює iPhone XS і iPhone X – такий же екран з тонкими рамками і «чубчиком» під систему Face ID. Всі зовнішні зміни зосереджені ззаду, де знаходиться потрійна камера з нетиповим розташуванням сенсорів. Цікаво, що кожен модуль випирає з корпусу, тоді як на витоках їх показували на тому ж рівні, що і квадратний блок.

В кінці короткого відео смартфон активували дотиком до екрану – на ньому з’явилося стандартне вітальне вікно.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З чуток, презентація нових iPhone пройде 10 вересня, однак Apple ще офіційно не оголосила про це.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОtwitter.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.