Компанія Xiaomi продовжує показувати можливості фотокамери Redmi Note 8

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Генеральний менеджер бренду Redmi Лу Вейбінг виклав у китайській соціальній мережі Weibo фотографії, зроблені на смартфон Redmi Note 8 в темний час доби.

Топ-менеджер Redmi підтвердив, що перше зображення на мосту було зроблено при використанні режиму «довгої витримки». Імовірно, знадобився і штатив. Для другого фото з панорамою міста активували нічний режим.

Знімки зроблені на молодшу, не Pro-версію, з 48 Мп основним датчиком замість 64 Мп у старшої. Уже відомо, що камера девайса буде включати чотири сенсора. Три інших модуля, крім 48-мегапіксельного, це ультраширококутний об’єктив, сенсор визначення глибини різкості та макрокамеру.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Redmi Note 8 покажуть на презентації в Китаї 29 серпня цього року. Раніше стало відомо, що гаджет оснастять чіпсетом Qualcomm Snapdragon 665 і фізичним сканером відбитків пальців.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.