Офіційний рендер Huawei Mate 30 Pro демонструє незвичайні камеру і спалах

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Індійський Інсайдер Мукул Шарма, який добре зарекомендував себе (Mukul Sharma) опублікував офіційне рекламне зображення лінійки смартфонів Huawei Mate 30.

Даний рендер підтверджує, що основна камера Huawei Mate 30 містить чотири модулі і розміщується в круглому блоці в центральній верхній частині задньої панелі.

При погляді на лицьову частину стає зрозуміло, що мова, швидше за все, йде не про Huawei Mate 30, а про моделі Huawei Mate 30 Pro. Справа в тому, що в даному випадку чубчик у смартфона більше, при цьому в ній розміщені три датчика зображення. Попередні фотографії лицьової панелі Huawei Mate 30 явно вказували на чубок меншого розміру і два датчика зображення.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Повертаючись до задньої панелі, варто відзначити, що вертикальний елемент в лівому верхньому куті, який на рендерах нагадував ґрати гучномовця, в даному випадку виглядає як якесь нове бачення спалаху. Навряд чи для такої камери виробник відбувся б крихітним круглим світлодіодом, який розташований під цим новим елементом.

Рекламні слогани на постері містять такі слова і фрази, як “реконструкція уяви”, “суперчутливі датчики зображення”, а також підтверджують наявність однокристальної системи Kirin 990 і підтримку технології “подвійної швидкої зарядки”.

Huawei Mate 30 і Huawei Mate 30 Pro представлять у вересні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.