Названі відмінності і ціни Redmi Note 8 і Redmi Note 8 Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У соціальній мережі Weibo спливла таблиця, в якій наочно перераховані основні відмінності смартфонів Redmi Note 8 і Redmi Note 8 Pro, а також їх ціни.

Отже, почнемо з камер. Як вже повідомлялося, обидва смартфони отримають чотиримодульні основні камери, але головні датчики зображення у них будуть різними. У Redmi Note 8 Pro встановлений датчик роздільною здатністю 64, тоді як Redmi Note 8 дістався 48-мегапіксельний датчик.

Що стосується однокристальної системи, то в таблиці допущена помилка, так як Redmi вже заявила, що стандартна версія Redmi Note 8 буде оснащена однокристальною системою Qualcomm Snapdragon 665, а не Snapdragon 675. Що стосується Redmi Note 8 Pro, то ця модель отримала ігрову SoC MediaTek Helio G90T.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Виробник також раніше підтвердив, що Redmi Note 8 Pro отримав акумулятор ємністю 4500 мА•год, при цьому в стандартній версії Redmi Note 8 буде встановлений акумулятор на 4000 мА•год.

І Redmi Note 8, і Redmi Note 8 Pro повинні отримати інфрачервоний порт, а ось модуль для безконтактних платежів NFC дістанеться тільки старшій моделі.

Ціна за базові версії, оснащені 6 ГБ оперативної і 128 ГБ флеш-пам’яті, вказана 225 і 252 долара (5 600 і 6 300 грн.) для Redmi Note 8 і Redmi Note 8 Pro. У таку крихітну різницю при досить великих відмінностях за характеристиками віриться насилу. Так що варто віднести всю цю інформацію поки що до розряду чуток.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.