Нова версія прошивки MIUI отримає цікаву функцію

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як пише джерело, в коді бета-версії прошивки MIUI 9.8.20 виявилася вказівка на нову функцію. Відповідно до опису, смартфон сам буде підбирати рингтон в залежності від того, хто буде дзвонити.

Сенс тут простий і елегантний: при надходженні дзвінка від водія Uber рингтон буде одним, а якщо почне дзвонити постачальник піци, то мелодія виявиться вже іншою. Це приватні ситуації, але інші подібні служби також будуть визначатися смартфоном, і для них теж будуть підбиратися свої мелодії. Таким чином користувачеві буде легше визначати, хто дзвонить і відповідним чином реагувати.

Рядки, що описують нову функцію MIUI, виявлені в китайській версії прошивки, але є думка, що вона з’явиться і в індійському варіанті. А раз так, то вірогідна поява функції і в глобальному варіанті MIUI.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОixbt.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.