До 23 МБ на знімок. З’явилися метадані 64-мегапіксельної фотографії з Redmi Note 8 Pro

Пару тижнів тому компанія Xiaomi представила першу 64-мегапіксельну камеру для смартфонів, заявивши, що вона дебютує в смартфоні Redmi Note 8 Pro.

На той момент повідомлялося, що зроблений цим смартфоном знімок в максимальній роздільній здатності буде мати розмір близько 19 МБ. Потім з’явилося уточнення, що роздільна здатність 64-мегапіксельних фотографій складе 9248 х 6936 пікселів, а якщо розділити таке фото на шість рівних шматків, наприклад, двома вертикальними і однією горизонтальною смугою, то вийдуть знімки роздільною здатністю 3082 х 3468 пікселів. Тобто шість шматків, кожен роздільною здатністю більше 4K.

Нарешті, тепер у нас є скріншот характеристик фотографії, зроблених на основну камеру Redmi Note 8 Pro в максимальній роздільній здатності. Ми бачимо, що розмір файлу практично досягає 23 МБ.

Враховуючи подібний розмір фотографій, можна припустити, що найдешевша версія смартфона з 64 ГБ (якщо вийде) не буде найпопулярнішою. Втім, якщо у Redmi Note 8 Pro буде слот для карт пам’яті microSD, то проблем бути не повинно і з таким об’ємом флеш-пам’яті.

Презентація новинок очікується 29 серпня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.