Живі фото екрану Huawei Mate 30 з обох сторін. Широка верхня рамка і чубчик

Ресурс Slashleaks опублікував живі фотографії, на яких нам показують дисплей смартфона Huawei Mate 30, причому не тільки з фронтальної частини, але і зворотнього боку.

Фотографія підтверджує, що фронтальна камера Huawei Mate 30 буде включати два датчика зображення і розташовуватися в невеликому вирізі типу чубчика, від якого в цьому році багато виробників вже пішли в сторону краплевидного вирізу.

Також добре помітно, що нижня рамка екрана у Huawei Mate 30 буде трохи ширше бічних. Тут взагалі незрозуміло, для чого Huawei наділила смартфон чубчиком і при цьому залишила рамку такої ширини зверху. У тієї ж серії смартфонів Meizu 16 над дисплеєм рамка трохи ширше, але в ній при цьому розміщена камера, динамік і інші сенсори.

За однією з версій, презентація Huawei Mate 30 і Huawei Mate 30 Pro відбудеться на прес – конференції, яка пройде 19 вересня. Висловлюється припущення, згідно з яким вперше смартфони Huawei Mate 30 і Huawei Mate 30 Pro покажуть в Берліні в ході виставки IFA, яка відкриється 6 вересня.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.