Список що саме представить Apple на осінній презентації

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Авторитетне видання Bloomberg опублікувало інформацію про майбутню лінійку продуктів Apple. Джерело розповіло про нові можливості iPhone 11, майбутні оновлення iPad Pro, а також інші гаджети, такі як AirPods і дешевший HomePod.

Bloomberg підтверджує чутки про присвоєння імен iPhone 11 Pro і 11 Pro Max для моделей з OLED-дисплеями. Основною відмінністю новинок від інших смартфонів є нова система з трьома камерами, яка об’єднує ширококутний, ультраширокий і телеоб’єктив.

iPhone 11 Pro зможе одночасно знімати по три зображення з кожного з об’єктивів і об’єднувати їх разом для створення зображень з більш високою роздільною здатністю, «конкуруючих з деякими традиційними камерами» і поліпшують якість фотографій при слабкому освітленні.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У публікації також йдеться про те, що якість запису відео в iPhone 11 Pro буде значно покращено. Apple додасть в iOS 13 цілий набір функцій редагування відео в режимі реального часу. Деякі з функцій обробки вже з’явилися у восьмій бета-версії операційної системи.

Оновлення отримає система Face ID – джерело описує нове сенсорне обладнання як «багатокутне», яке захоплює більше об’єктів у полі зору, щоб користувачі могли легше розблокувати смартфони, навіть якщо вони, наприклад, лежать на столі.

У стадії фінальної розробки знаходяться і нові iPad, в тому числі планшети лінійки iPad Pro. Пристрої будуть мати ті ж системи камер, що і нові iPhone. За повідомленням Bloomberg, виробник збирається випустити новий 10,2-дюймовий iPad, який, імовірно, замінить 9,7-дюймовий iPad 2018 року.

Крім цього, на осінній презентації компанія може показати нове покоління навушників AirPods з водонепроникністю і шумопоглинання, а також більш дешеву розумну колонку HomePod, яка вийде в продаж в наступному році.

Раніше через витік, виявлений в одній з бета-версій iOS 13, стала відома дата презентації нових пристроїв Apple – 10 вересня. Офіційного підтвердження від виробника ще не надходило.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.