Живі фотографії і ціна смартфона Nokia 7.2

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфон Nokia 7.2 повинен бути представлений приблизно через два тижні, в зв’язку з чим почастішали витоку всевозможних матеріалів. Слідом за першою фотографією пристрою, яку ми публікували вчора, пішли ще дві.

Задня панель Nokia 7.2 тепер показана майже цілком, ця фотографія підтверджує, що кнопки включення і регулювання гучності у смартфона знаходяться праворуч.

Фронтальна панель отримала традиційний дизайн з краплеподібним вирізом під фронтальну камеру і досить помітними рамками по всьому периметру.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфон побудований на базі однокристальної системи Qualcomm Snapdragon 660 або Snapdragon 710 і має 6 ГБ оперативної пам’яті. Його екран матиме діагональ 6,2 дюйма. Головний датчик зображення характеризується роздільною здатністю 48 Мп, смартфон має роз’єми USB-C і 3,5 мм для навушників. Так як це смартфон програми Android One, він буде працювати під управлінням чистої ОС Android.

З’явилися відомості про те, що смартфон Nokia 7.2, який має модельний номер TA-1196, буде випускатися в трьох колірних варіантах, включаючи Charcoal Black, Ice Blue і Forest Green.

Також повідомляється, що ціна базової версії буде починатися з позначки 249 доларів (6 300 грн.). Інше джерело називає ціну 274 долара (6 900 грн.).

Анонс Nokia 7.2 відбудеться 5 вересня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.