OnePlus 7T отримає революційни дизайн, який ніхто не очікував побачити

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ось уже кілька років поспіль через півроку після виходу номерного флагмана OnePlus, на ринку з’являється нова версія апарату з індексом «Т». Таким чином компанія намагається своєчасно оновити популярний гаджет і пропонувати актуальні рішення.

Нинішній рік не стане винятком, і компанія готує до анонсу OnePlus 7T. Можна було припустити, що зовні новинка не зазнає якихось змін, мова буде йти тільки про внутрішні перетворення, які виявляться не найбільш вражаючими і багато в чому передбачуваними.

Але, в цьому році OnePlus діє нестандартно і продовжить експериментувати. У OnePlus 7T вона привнесе свіжий «вітер змін», який торкнеться екстер’єру. Правда, зміна буде не найоригінальнішою і є сумніви, що її з ентузіазмом зустрінуть всі фанати марки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Дизайнери OnePlus можуть зважитися на установку круглого блоку основної камери на задній панелі. На це вказує ескіз, на якому зображений OnePlus 7T.

Відкинути всякий скепсис щодо достовірності зображення, змушує той факт, що опублікував його відомий інсайдер Еван Бласс, який практично не помиляється в своїх прогнозах.

Скільки в підсумку камер розмістять на майданчику круглої форми, джерело не повідомляє. Він лише зазначив, що це робочий продукт.

Дивлячись на ескіз згадується витік, що трапився в грудні минулого року, де був показаний смартфон OnePlus з круглим блоком основної камери. Схоже, що компанія дійсно досить давно працює над мобільником з подібною камерою і велика ймовірність, що таким і буде OnePlus 7T.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.