Попит на Huawei Mate 20 X 5G виявився позамежним

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У п’ятницю на території Китаю почалися продажі флагманського смартфона Huawei Mate 20 X 5G, який став першою моделлю на китайському ринку, що підтримує роботу в мережах п’ятого покоління.

Ціна моделі становить близько 900 доларів за версію з 8 ГБ оперативної і 256 ГБ флеш-пам’яті. На смартфон було оформлено більше одного мільйона попередніх замовлень, проте продажі тривали фактично протягом декількох хвилин, так як вся стартова партія закінчилася дуже швидко. Як зазвичай буває в таких випадках, виробник не уточнює точний розмір стартової партії, роблячи акцент на тому, що попит виявився позамежним. Гарна новина полягає в тому, що в суботу в продаж надійшла друга партія смартфонів, які також були продані дуже швидко. Тепер компанія робить все для того, щоб поповнити складські запаси і налагодити поставки якомога швидше.

Huawei Mate 20 X 5G є першим смартфоном, що підтримує режими роботи SA і NSA. У мережевому режимі 5G NSA оператори можуть використовувати базові станції одночасно для мереж 4G і 5G, що економить інвестиції. Але головним недоліком є те, що даний режим не може підтримувати нові функції 5G, такі як низька затримка.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім того, необхідність підключатися одночасно до мережі 4G і 5G в режимі NSA призводить до підвищеного енергоспоживання в порівнянні з використанням режиму 5G SA. Щоб заощадити, деякі оператори використовують режим NSA на початковому етапі розгортання мереж 5G. Але в підсумку всі оператори повинні перейти на 5G SA.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.