Huawei Mate 30 і Huawei Mate 30 Pro представлять 19 вересня

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Індійський мережевий інформатор Ішан Агарвал (Ishan Agarwal), який продовжує публікувати свіжі новини про новинки мобільної індустрії, повідомив глобальну дату анонса смартфонів Huawei Mate 30 і Huawei Mate 30 Pro.

Згідно інсайдерської інформації, Huawei Mate 30 і Huawei Mate 30 Pro будуть представлені на прес-конференції, яка запланована на 19 вересня цього року. Таким чином, Huawei вирішила привернути увагу потенційних покупців нових iPhone, які повинні надійти в продаж приблизно в цей час. Раніше нові смартфони лінійки Huawei Mate анонсували в жовтні.

Нагадаємо, тиждень тому з’являлася інформація про те, що Huawei Mate 30 і Huawei Mate 30 Pro покажуть у Китаї 19 вересня, проте європейська презентація двох очікуваних камерофонів відбудеться тільки 24 жовтня цього року. Однак тепер з’явилося підтвердження, що Huawei запланувала глобальний запуск нової лінійки саме на 19 вересня. У цей день смартфони представлять не тільки в Китаї, а в усьому світі, відповідно і в продаж вони повинні надійти досить швидко у всіх регіонах.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.