Божевільна ціна Xiaomi Mi 9T Pro в Україні розчарувала покупців

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відомий інсайдер з Індії повідомив про те, що з невідомих причин Xiaomi Mi 9T Pro виявиться дорожче в магазинах, ніж всі очікували. Так, зокрема, найдоступніша за ціною версія цієї моделі обійдеться покупцям в цілих 460 євро. Очевидно, що це не дуже вже мало для «бюджетного флагмана», як його прозвали в Китаї. Такий цінник встановлений на модель з 6/64 ГБ пам’яті, тоді як викласти за версію з 6/128 ГБ доведеться вже 500 євро. на вибір покупців запропонують чорну, червону і синю забарвлення, а купити мобільний пристрій стане можливо на європейському ринку вже в найближчі кілька тижнів, тобто до кінця серпня.

Даний телефон топового рівня оснащений за останнім словом техніки, володіючи 6,39-дюймовим Super AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю 2340 на 1080 пікселів (FHD +), восьмиядерна процесором Qualcomm Snapdragon 855 з тактовою частотою 2,84 ГГц, графікою Adreno 640, потрійний основний ( 48 Мп + 8 Мп + 13 Мп) і 20 Мп фронтальною камерами, роз’ємами USB Type-C і 3,5 мм для навушників, вбудованим в дисплей сканером відбитків пальців, а також акумуляторною батареєю ємністю 4000 мАг з підтримкою функції швидкої зарядки Quick Charge 4.0 . Розміри корпусу мобільного пристрою становлять 156,7 x 74,3 x 8.8 мм, тоді як важить він всього 181 грам.

Корпус мобільного пристрою виконаний із загартованого скла Corning Gorilla Glass 5, а прямо «з коробки» на Xiaomi Mi 9T Pro виявиться встановлена ​​операційна система Android 9.0 Pie у вигляді фірмової прошивки MIUI 10. Серед інтерфейсів користувачів чекають Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.0 LE , Dual GPS, 4G VoLTE і NFC для роботи з платіжною системою Google Pay і будь-якими її аналогами. Складно сказати, чи стане цей флагман популярним при ціні на рівні 460 євро, бо в Китаї він стоїть чи не на 50% дешевше, завдяки чому він є набагато більш привабливим в очах всіх покупців.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.