Фотогалерея дня: інтерфейс EMUI 10 в смартфоні Huawei P30 Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Huawei анонсувала інтерфейс EMUI 10 вчора і пообіцяла, що у вересні для смартфонів P30 і P30 Pro з’явиться його бета-версія. Але джерело пропонує не чекати вересня і прямо зараз подивитися на те, як виглядає EMUI 10 на смартфоні. В даному випадку, на P30 Pro.

В EMUI 10 змінилися іконки – вони плоскі.

Huawei вирішила змінити розташування та ставлення до різних елементів дизайну між собою — образно це називається розташуванням елементів як в журналі. Це торкнулося і екрану блокування.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ


Рядок пошуку Google на робочому столі став темним.

Так в EMUI 10 виглядає шторка.

«Журнальна» тема простежується і в меню налаштувань, в якому стало більше «повітря». Тепер явно акцентовано назву пункту (назва) і дані, що його розкривають (підзаголовок).

Змінився інтерфейс камери, в ньому з’явився новий звук затвору.

У EMUI 10 з’явилася Глобальна чорна тема, і дизайнери постаралися зробити всі елементи контрастними для того, щоб в них було легко орієнтуватися.

Нагадаємо, бета-версія EMUI 10 для Huawei P30 і P30 Pro вийде 8 вересня. У вересні новий інтерфейс також стане доступний для наступних моделей: Mate 20, Mate 20 Pro, Mate 20 X, Mate 20 RS Porsche Design, Honor 20, Honor 20 Pro, Honor V20, Honor Magic 2.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.