Неймовірний концепт Pocophone F2 від Xiaomi потрапив у мережу

Черговий такий патент був виявлений на просторах Світового відомства інтелектуальної власності, який був поданий в серпні минулого року і лише 6 серпня 2019 року компанія отримала схвалення.

Xiaomi хоче створити майже повноекранний мобільник, де фронтальну камеру вбудували в круглий отвір в екрані на кшталт деяких моделей Samsung і Honor. «Дірка» може бути, як в правому, так і лівому кутку, або по центру верхньої частини екрану.

Ілюстрації також показують основну камеру з трьома датчиками, розташованими вертикально по центру задньої панелі. Сканер відбитків пальців не стали інтегрувати в дисплей, а відправили його на тильну сторону.

Своїм виконанням задня панель дуже нагадує Pocophone F1. Цей факт змусив будувати здогадки, що компанія отримала патент на Pocophone F2, де в основній камері з’явиться третій додатковий модуль. До речі, схожу по виконанню тильну камеру отримало і сімейство Redmi K20.

Створити комерційний варіант запатентованого смартфона, явно не складе труднощів Xiaomi. Тому великий шанс того, що такий мобільник в результаті побачить світ і, можливо, ним виявиться Pocophone F2.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.