Смартфони Huawei Mate 30 можуть вийти раніше, ніж очікувалося

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

До сьогоднішнього дня чутки приписували смартфонам Huawei Mate 30 випуск в жовтні — це логічно, враховуючи, що моделі поточного покоління вийшли в жовтні минулого року. Однак, як пише джерело, Mate 30 можуть дебютувати раніше передбаченого терміну.

Інсайдер повідомив, що Mate 30 можуть вийти в середині або в кінці наступного місяця — вересня — зі стартом продажів без затримки. З цієї причини в наступні тижні в Мережі з’явилося більше подробиць від інсайдерів.

Якщо ці дані правдиві, то компанія спочатку могла б анонсувати однокристальну платформу Kirin 985, на базі якої і будуть побудовані Mate 30. Це може статися на виставці IFA 2019 на початку вересня, ну а самі смартфони дебютує з затримкою на тиждень-два. У такому разі в продаж Mate 30 надійдуть приблизно в одні терміни з iPhone XI, що неприємно для Apple, але дуже навіть добре для самої Huawei: китайська компанія зможе відтягнути частину уваги з iPhone на себе і свої продукти, а сильні конкуренти в особі Google Pixel 4 і зовсім з’являться у продажу через місяць після того, як користувачам стануть доступні Mate 30.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.