Xiaomi надала відразу два соковитих анонса

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як і очікувалося, сьогодні компанія Xiaomi представила 64-мегапіксельну камеру, яка, за чутками, буде використовуватися в моделі Redmi Note 8. З огляду на те, що Redmi Note 7 став першою моделлю компанії з 48-мегапіксельною камерою, цілком логічно, що Redmi Note 8 повинен зробити наступний крок. І цей крок – датчик зображення Samsung GW1 роздільною здатністю 64 Мп.

Датчик не новий, але Xiaomi все-таки вирішила показати його і розповісти про всі переваги.

Оптичний формат сенсора — 1/1,7 дюйма, датчик точно такого ж формату (Sony IMX600). Як повідомляється, він захоплює на 34% більше світла, ніж датчик роздільною здатністю 48 Мп, при цьому як і раніше зберігається можливість об’єднання чотирьох пікселів в один, для ще більшого захоплення світла. При цьому роздільна здатнісь знімка після об’єднання пікселів складе 16 Мп.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Знімок, зроблений смартфоном при повній роздільній здатності, має розмір близько 19 МБ, а його фізичної роздільної здатності вистачає для друку банера розміром 2,44 х 3,26 м.

Під кінець заходу президент Xiaomi Лін Бін (Lin Bin) заінтригував слухачів 100-мегапіксельною камерою — над нею вже ведуться роботи. Роздільна здатність датчика складе 108 Мп, фото, створеного з його допомогою, — 12 032 х 9 024 пікселів. Цей сенсор стане спільним плодом роботи Samsung і Xiaomi, а з’явитися він може вже в наступному флагмані. Наприклад, Mi Mix 4.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.