OnePlus: висока оцінка DxOMark не допомогла OnePlus 7 Pro вразити користувачів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

OnePlus 7 Pro, який був випущений у травні цього року, високо оцінили фахівці лабораторії DxOMark, поставивши йому 111 балів, тоді як лідери рейтингу Huawei P30 Pro і Samsung Galaxy S10 5G мають всього на 1 бал більше.

Однак реальні користувачі OnePlus 7 Pro піддали сумніву об’єктивність тестів, проведених у DxOMark, так як в звичайних польових умовах камера смартфона, прямо скажемо, дивує не дуже часто.

Нещодавно менеджер по продуктам OnePlus Зак Чжан (Zack Zhang) прокоментував ситуацію в інтерв’ю The Next Web:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Люди почали купувати пристрій, однак програмне забезпечення, яке дало нам дійсно гарні оцінки в тесті DxOMark, не відповідало очікуванням. Фотографія повинна бути природною, але при цьому і бути візуально привабливою. Ми не дуже добре впоралися з балансуванням цих двох аспектів.

OnePlus все ще відстає від лідерів галузі, таких як Huawei, Google і Samsung. Зак Чжан визнає, що компанія не задоволена камерами своїх смартфонів.

Навіть за нашими власними стандартами, наші камери поки працюють на так, як би нам хотілося. Ми намагаємося поліпшити якість зображення, щоб відповідати кращим гравцям на ринку.

OnePlus перейшла на нову філософію, згідно з якою фотографії повинні бути природними, але в той же час вони повинні містити велику кількість емоцій. Компанія хоче, щоб фотографії, зроблені на смартфони OnePlus, відповідали не тільки дійсності, але і очікуванням користувача.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.