Черговий бестселер на підході. Redmi K30 Pro отримає SoC Snapdragon 855 Plus

Смартфони Redmi K20 і Redmi K20 Pro виявилися неймовірно успішними, що пояснюється хорошим співвідношенням характеристик, зовнішнього вигляду і ціни цих пристроїв. Дебютувавший у Китаї Redmi K20 вже був випущений у багатьох регіонах світу під назвою Xiaomi Mi 9T. Старша версія, яка отримала назву Xiaomi Mi 9T Pro, почне продаватися в Європі в цьому місяці.

Тепер же індійський мережевий інформатор Судханшу Амбхоре (Sudhanshu Ambhore), який багато разів першим повідомляв ексклюзивну інформацію про новинки індустрії мобільних пристроїв, поділився слухом про новий смартфон лінійки Redmi K.

Імовірно, новий смартфон буде називатися Redmi K30 Pro, він буде побудований на базі новітньої однокристальної системи Snapdragon 855 Plus. Найголовніше полягає в тому, що дебют новинки повинен відбутися найближчим часом, що досить дивно, враховуючи популярність Redmi K20 і Redmi K20 Pro.

Інформатор повідомив, що в базі даних Міністерства промисловості та інформатизації КНР (Ministry of Industry and Information Technology) з’явився запис про смартфон Xiaomi або Redmi, який проходить під модельним номером M1906G7T. За однією з версій, це Redmi Note 8. Втім, не варто виключати того варіанту, що мова йде саме про Redmi K30 Pro.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.