Офіційні рендери Samsung Galaxy Note10 показують смартфон в трьох кольорах

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Витоки про майбутні смартфони Samsung Galaxy Note10 і Samsung Galaxy Note10+ частішають з кожним днем. Свіжу порцію офіційних рендерів опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter відомий інсайдер Еван Блас (Evan Blass), також відомий як @Evleaks.

Згідно останньої інформації, Samsung Galaxy Note10 і Samsung Galaxy Note10+ на момент виходу будуть доступні в трьох офіційних кольорах, включаючи чорний, білий і перловий градієнт (Pearl Gradient).

У верхньому ряду знаходиться старша модель Samsung Galaxy Note10+, яка додатково оснащена часопрольотною камерою, розташованою під світлодіодним спалахом. Розташований поруч зі сммартфоном стилус S-Pen дозволяє оцінити габарити смартфонів відносно один одного.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Рендери також підтверджують, що клавіша включення смартфона перемістилася з правої частини пристрою на ліву, де раніше розташовувалася кнопка Bixby. Чи означає це, що Samsung не планує і далі розвивати свій персональний помічник або ж компанія прислухалася до критики і прибрала тільки окрему кнопку для його запуску, стане відомо наступного тижня.

Презентація Samsung Galaxy Note10 і Samsung Galaxy Note10 очікується 7 серпня цього року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.