Нові iPhone 2019 року представлять швидше ніж Galaxy Fold

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung Galaxy Fold зовсім скоро надійде в продаж у Південній Кореї. По всій видимості – в період з 18 до 20 вересня, повідомляє видання The Investor. Цікаво, що старт продажів першого смартфона Samsung з гнучким екраном відбудеться через пару днів після анонса нових iPhone.

Після запуску Galaxy Fold в вересні спочатку в Південній Кореї, а потім в США пристрій планують випустити на інші ринки до кінця осені.

В середині квітня Samsung відклав старт продажів Galaxy Fold через проблеми з екраном: багато журналістів, які тестували телефон, скаржилися на поломки. Нещодавно Samsung заявив , що усунув всі проблеми.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Аналітичні компанії з Південної Кореї припускають, що Samsung готується продати 100 000 Galaxy Fold на внутрішньому ринку і до 1 млн по всьому світу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.